Sommaren är snart slut!

Duvbodagen den 26 augusti 2023

Hej på er alla!
Så blev det äntligen dags för Duvbodagen igen efter tre års frånvaro. Efter den regniga andra delen av sommaren var det många som höll tummarna för att vädret skulle bli bra. Vädret var kanske inte perfekt men vi slapp regn och dagen hade någorlunda temperatur. Efter tre års uppehåll så var det inte så konstigt att ha en känsla av att vara ringrostig. Dagen blev ändå lyckad med mycket kaffebröd som vanligt. Loppis runt flaggstången och Duvbopriset kunde delas ut efter tre års väntan. 

Årets Duvbopris gick till Karin Andersson med följande motivering:

Karin har under många år varit intresserad av Duvbos historia och haft återkommande historiska vandringar där hon berättat om det tidigare Duvbos olika hus, näringar och affärer samt även den särskilda begravningsplatsen för Duvbo. Hon har visat på en djup kunskap om Duvbo och de som bott här. Förmedlat historia om Duvbo till oss alla. Viktig för oss som bor i Duvbo idag men säkert minst lika intressant för de som bor i Duvbo i framtiden.
Karin Andersson tilldelades Duvbopriset.
Dags för historisk vandring under Karins ledning.
Loppis Duvbodagen 2023
Loppis på Duvbodagen

 

 

Vi ses under hösten!

Vi räknar med att komma igång med verksamheten i Spruthuset som vanligt under hösten. Vi behöver därför hjälp av några som kan ta på sig uppgiften att hantera uthyrning till föreningsmöten, barndop och annan verksamhet. Uppgiften går ut på att visa Spruthuset för intresserade och hantera nyckel och bokning. Någon ersättning utgår inte. Ingen av oss i Villaägareföreningen och Spruthuskommittén får någon ersättning annat än för utgifter i samband med evenemang och annat. Genom uthyrning lär du känna många boende i Duvbo.

Är du intresserad?  Kontakta då Ordförande Christer Lundgren

E-post: christer.lundgren21@gmail.com

Eller sekreterare Per Eliasson E-post: per.l.eliasson@gmail.com

 

Duvbo Villaägareförening
Styrelsen

  • Viktigt att komma ihåg:

Granresning äger rum den 29 november*
*) dagen kan ändras